Kompanija Panaque srl predstaviće dizajn koncepta za Boka Akuarijum kao početni korak ka budućoj saradnji

Panaque srl, kompanija specijalizovana za sektor akvarijuma i akvakulture u Laboratoriji za eksperimentalnu ekologiju Univerziteta Tor Vergata u Rimu, zainteresovana je za buduću saradnju sa Institutom za biologiju mora na projektu MonteAqua

Dr. Mirko Đurović, direktor Instituta za biologiju mora, dr Radoje Laušević, menadžer projekta Monteaqua I MonteAqua  tim sastali su se sa g. Oscarom Disantom, predstavnikom kompanije Panaque srl u Kotoru. Panaque srl je kompanija specijalizovana za sektor akvarijuma i akvakulture u Laboratoriji za eksperimentalnu ekologiju Univerziteta Tor Vergata u Rimu. Ima specifično iskustvo u uzgoju vodenih životinja, projektovanju, snabdevanju i upravljanju sistemima koji održavaju život u velikim akvarijumima, tematskim parkovima i centarima za oporavak morskih kornjača.
Gospodin Oscar Disanto je predstavio projekat koji je implementirao Panaque srl, kao što je akvarijum u Đenovi, akvarijum Cattalica i akvarijum Cala Gonone. Panaque srl je pokazao interesovanje za predstavljanje koncepta Boka akvarijuma kao početnog koraka ka mogućoj budućoj saradnji i učešću u procesu projektovanja i izgradnje akvarijuma Boka.

(Visited 158 times, 1 visits today)